Teadliku hingamise ring Jõhvis

Kas suur osa sinu elust möödub liigse töökoormuse, ärevuse, närvipinge ja moraalse kurnatuse märgi all?

26. novembril kell 18.45 pakume sulle osa saada teadliku hingamispraktikate maailmast, milles on kinnitatud iidsed traditsioonid ja kaasaegne teadus. Osaledes treeningutes, näed, kuidas muutub paremaks ja harmoonilisemaks sinu enesetunne.

Kellele: oodatud on kõik, kes on motiveeritud, kuidas hakkama saada pingete ja stressiga, kuidas kogeda sügavat lõdvestust ja uusi avardavaid taipamisi.

Teadlikud harjutused võimaldavad sul olla iseenda keskmes, aitavad kaasa, et kogeda ja täieliku selgusega jälgida muutuseid, mida hingamispraktika pakub.

Pakume sulle unikaalset programmi, mille panid kokku sinu jaoks kaks terapeuti. Varustame osaleiaid tervikliku hingamistehnikate süsteemiga, mis võimaldab sul koheselt neid teadmisi hakata kasutama oma vaimu ja keha treenimiseks.

Regulaasred hingamistreeningud aitavad lasta vabaks allasurutud emotsioonid, vabaneda igapäevasest stressist, õpetavad elust rõõmu tundma ja muudavad meid pikemas perspektiivis õnnelikumaks.

Alustame juhendatud vabastava hingamise harjutusega, seejäel on sissejuhatav osa teadliku hingamise sessionist. Edasi on juhendatud lühike meditatsioon ja peale seda vabastav hingamine. Sessioon lõppeb jägamise ringiga.

Praktika juhendajad:
Katja Loide – Inspiraktiva hingamisterapeutide koolituse lõpetanud hingamisterapeut.
Lagle Arm – holistilise regressiooni terapeut.

Kus: Pargi 27, Jõhvi, Holistika Keskuses.

Osalemis tasu: 18€ .
Palume kanda ettemaks 8 eurot 24. novembriks Pilates & Koolitused OÜ arvele: EE932200221066669581.

Selgituseks – Hingmisring 26.11 ja osaleja nimi. Ülejaanud summat saab tasuda, kas kohapeal või sama kontole ülekandega. Ettemaksu ei tagastata ja võib leida asendajad.

Registreeri: sekretar.holistika@gmail.com

Teadliku hingamise ringid Jõhvis regulaarsed treeningud toimuvad 1 kord kuus. Täpsema info järgmise teadliku hingamise ringi kohta leiad FB või kodulehel www.holistikakeskus.ee / koolituste ajakava lehelt.

Oled oodatud lihtsalt hingama!